VUCA Academy

Sinds november 2017 ben ik een van de oprichters en bestuurders van de VUCA Academy in Amsterdam. VUCA staat voor Volatile (veranderlijk), Uncertain, Complex en Ambiguous, oftewel de kenmerken van de vraagstukken waar professionals in het informatietijdperk vandaag de dag mee te maken hebben. Ik houd me bezig met het managen van de NVAO-geaccrediteerde Master-opleiding Managing Information & Sustainable Change en het doceren van Design thinking. Ook bedenk ik voor ieder semester een nieuw ‘escape-tentamen.’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: