Dilemma’s in dertig seconden

Een van de semesters van de MISC (Master in Managing Information & Sustainable Change) waar ik sinds jaar en dag programmacoördinator van ben, heet Dilemma’s van het Informatietijdperk. Nu is het bij opleidingen waar professionele en persoonlijke ontwikkeling bij elkaar komen altijd al een ‘dingetje’ om uit te leggen wat daar precies gebeurt, per slot van rekening heeft de deelnemer er zelf enorm veel invloed op. En andere redenen lees je uitgebreid in hoofdstuk 7 van For the love of Experience natuurlijk).

Maar we hebben met de VUCA Academy toch geprobeerd om de kern van het semester weer te geven in een filmpje van 30 seconden. Enjoy the ride!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: